Εξειδίκευση στη 2Δ και 3Δ σχεδίαση

Περιγραφή:

Σκοπός του προγράμματος “Εξειδίκευση στη 2Δ και 3Δ σχεδίαση με τη χρήση υπολογιστή” είναι να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά, τα εργαλεία και τις προηγμένες λειτουργίες της εφαρμογής Autodesk AutoCAD.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν απλά αλλά και σύνθετα σχέδια όλων των ειδικοτήτων, να είναι σε θέση να ανταπεξέρχονται σε οποιαδήποτε πρόκληση της αγοράς εργασίας αλλά και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.

Έχουμε δημιουργήσει μία σειρά περιεκτικών κεφαλαίων, που θα σας προετοιμάσουν για την ολοκληρωμένη χρήση του σχεδιαστικού προγράμματος AutoCAD.

Ως το τέλος του προγράμματος, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε όλα τα εργαλεία του AutoCAD, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τα πιο απαιτητικά σχεδιαστικά project σε δύο αλλά και σε τρείς διαστάσεις.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με ένα πιστοποιητικό που τους διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας.
  • Σε εταιρίες και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν αυξημένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.
  • Σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την εφαρμογή του AutoCAD  για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Τελειώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, θα κατέχετε όλες τις δεξιότητες έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να εργαστείτε, σε οποιοδήποτε σύγχρονο και απαιτητικό τεχνικό γραφείο.

ECVET και Μοριοδοτήσεις

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα 450 ωρών πιστώνει 22,5 ECVET. Το πρόγραμμα δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών. (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4589 Αρ. Φύλλου 13).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς συνεργάτες δημοσίων ΙΕΚ ή/και ΣΔΕ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 INNOVATOR ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

 

Στεφανοπούλου 1, Γαλάτσι

 

(210) 51.47.000

innepe@yahoo.com

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για έγκαιρη ενημέρωση.

Please enable the javascript to submit this form