Πρόγραμμα στο Διδακτικό Αντικείμενο

Περιγραφή:

Απευθύνεται σε σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Εκπαιδευτές (σε Ι.Ε.Κ., Σ.Ε.Κ., Π.Σ.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ & Κ.Ε.Τ.ΕΚ. του ΟΑΕΔ, Τ.Ε.Σ), σε στελέχη Δομών Δια Βίου Μάθησης, σε όποιον ενδιαφέρεται για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, σε Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Διαχείρισης Καριέρας ή/και ως Στελέχη στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Επιχειρήσεων και Πολυεθνικών, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ, ΚΔΒΜ) .

Το «Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στο Διδακτικό Αντικείμενο» παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, προκειμένου ο εκπαιδευτικός και ο εκάστοτε επαγγελματίας να μπορεί να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και δημιουργικά τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας.

Θα παροτρύνει τους καταρτιζόμενους στην επιλογή και στην αποτελεσματική εφαρμογή τεχνικών ενεργητικής μάθησης και θα τους εφοδιάσει με τις βασικές αρχές της διαφοροποίησης και του καθολικού σχεδιασμού για τη μάθηση.

Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει γνώσεις και ικανότητες που χρειάζονται, ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια στο ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτή.

  1. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με Αρ. Πρωτ.: 6331/380/02-08-2019, στο πεδίο «Διδακτικό Αντικείμενο των Προκηρυσσόμενων Θέσεων».
  2. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με Αρ. Πρωτ.: 60/7/34350/19-10-2018, στο πεδίο «Διδακτικό Αντικείμενο των Προκηρυσσόμενων Ειδικοτήτων».
  3. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2)σύμφωνα με το ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 2228/14-06-2018, στο πεδίο «Διδακτικό Αντικείμενο των Προκηρυσσόμενων Θέσεων».
  4. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1961/30-06-2016, στο πεδίο «Διδακτικό Αντικείμενο των Προκηρυσσόμενων Θέσεων».
  5. Το σεμινάριο παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων. 

Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 INNOVATOR ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

 

Στεφανοπούλου 1, Γαλάτσι

 

(210) 51.47.000

innepe@yahoo.com

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για έγκαιρη ενημέρωση.

Please enable the javascript to submit this form