Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Πληροφορική

Περιγραφή:

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ, ΚΔΒΜ), σε καθηγητές Πληροφορικής, σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικό βοηθητικό προσωπικό, κοινωνικούς λειτουργούς, καθώς και άλλους ειδικούς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, προκειμένου ο εκπαιδευτικός και ο εκάστοτε επαγγελματίας να μπορεί να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και δημιουργικά τα σύγχρονα υπολογιστικά περιβάλλοντα.

Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει γνώσεις και ικανότητες που χρειάζονται, ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια στο ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτή.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ:

 Þ 2 μόρια σύμφωνα με την προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με Αρ. Πρωτ.: 6331/380/02-08-2019, σε ειδικότητες αντίστοιχης θεματικής με θέματα Πληροφορικής

 Þ 2 μόρια σύμφωνα με την προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με Αρ. Πρωτ.: 60/7/34350/19-10-2018, για τη διδασκαλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων αντίστοιχης θεματικής με θέματα Πληροφορικής

 Þ μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1961/30-06-2016, σε ειδικότητες αντίστοιχης θεματικής με θέματα Πληροφορικής.

Το σεμινάριο παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 INNOVATOR ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

 

Στεφανοπούλου 1, Γαλάτσι

 

(210) 51.47.000

innepe@yahoo.com

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για έγκαιρη ενημέρωση.

Please enable the javascript to submit this form