ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάτοχος της παρούσας σελίδας είναι η Innovator Οικονομική ΕΠΕ  με ΑΦΜ 099059096, ΔΟΥ ΙΓ’ Αθηνών και εδρεύει στο Γαλάτσι, Στεφανοπούλου 1, τκ.11146.

Η χρήση της ιστοσελίδας για αγορά εκπαιδευτικών και λοιπών σεμιναρίων - υπηρεσιών, διέπετε από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, που εφαρμόζονται σε όλες τις υπηρεσίες μας, είτε τηλεφωνικά, είτε στα γραφεία μας και ο πελάτης τους αποδέχεται.

Πριν την ολοκλήρωση της κάθε αγοράς, ο πελάτης οφείλει να γνωρίζει τους όρους των εκάστοτε παροχών και να τους τηρήσει.

  α. Τίμημα

Το συνολικό τίμημα για έκαστη υπηρεσία που παρέχεται αναγράφεται αναλυτικά στις πληροφορίες της αντίστοιχης υπηρεσίας (εκπαιδευτικού προγράμματος – σεμιναρίου) που θα επιλέξετε. Η Εταιρεία έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί τις τιμές των προγραμμάτων/σεμιναρίων - υπηρεσιών.

  β. Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή του τιμήματος της επιλεχθείσας υπηρεσίας πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω ασφαλούς τραπεζικής συναλλαγής και ολοκληρώνεται από την συνεργαζόμενη τράπεζα «EUROBANK». Αφορά το σύνολο των καρτών για τις οποίες παρέχει τις υπηρεσίες της η ανωτέρω συνεργαζόμενη εταιρεία και ειδικότερα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Η διαδικασία της συναλλαγής λαμβάνει χώρα ως ακολούθως:

Ο καταναλωτής αφού επιλέξει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα - υπηρεσία που επιθυμεί και διαβάσει όλες τις σχετικές με την παρεχόμενη υπηρεσία πληροφορίες, μεταβαίνει στην σελίδα της ηλεκτρονικής πληρωμής, επιλέγει την αντίστοιχη υπηρεσία και συμπληρώνει το ποσό που συμφωνείται με τον υπάλληλο της εταιρείας κατά περίπτωση, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εκπτώσεων.

Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στην επιλεχθείσα υπηρεσία. Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο καταναλωτής θα λάβει δύο ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail), ένα από την συνεργαζόμενη τράπεζα «EUROBANK» για τη χρέωση της κάρτας και ένα από την εταιρεία μας, εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της πληρωμής, με το οποίο θα του αποστέλλεται το σχετικό παραστατικό (απόδειξη) για την αγορασθείσα υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι οι αγορασθείσες υπηρεσίες θα παρέχονται αποκλειστικώς σε εσάς προσωπικά και όχι σε τρίτο πρόσωπο.

  γ. Πολιτική Ακύρωσης - Επιστροφής Χρημάτων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του επιθυμητού εκπαιδευτικού προγράμματος/σεμιναρίου – υπηρεσίας και μέχρι δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του ή οπωσδήποτε πριν την έναρξη των υπηρεσιών από την εταιρεία, να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση. Η υπαναχώρηση – ακύρωση της αγοράς γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με την Εταιρεία μόνο στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Εφόσον η υπαναχώρηση λάβει χώρα εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος, προβλέπεται η επιστροφή του τιμήματος που κατέβαλε ο καταναλωτής, κατόπιν αφαίρεσης ποσοστού δύο τοις εκατό (2,00%) από αυτό. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει στην Εταιρεία ο καταναλωτής. Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν εξολοκλήρου τον καταναλωτή.

Με το πέρας του ως άνω αναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της Εταιρείας.

 

 INNOVATOR ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

 

Στεφανοπούλου 1, Γαλάτσι

 

(210) 51.47.000

innepe@yahoo.com

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για έγκαιρη ενημέρωση.

Please enable the javascript to submit this form